PROIECTE ORGANIZAȚIE ȘTIRI

Asociația “Străbunii Europei” s-a afiliat la EURO EDUCATION FEDERATION!

Ieri, colegii noștri de la Asociația Străbunii Europei au semnat contractul de afiliere al organizației lor la EURO EDUCATION FEDERATION. Reamintim că din anul 2016 acest proiect a devenit unul internațional după afilierea a zece instituții non-guvernamentale din afara granițelor țării. Din conducerea organizației, înființată relativ recent, fac parte Susman Dorina Carmen, Nistor Lucherea și Cotet Frusina Emanuela. Este a 25-a echipă a federației din țară și al 37-lea punct de lucru al echipei noastre manageriale. 

În numele echipei noastre vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile.

Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 25.09.2021, veți beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației dumneavoastră. În nădejdea unui viitor cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!

ujir
UNIUNEA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA
http://ujir.euroeducation.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *