Membrii UJIR

Tabelul cu membrii UJIR – la data de 04.09.2023

  • Uniunea Jurnaliștilor Independenți din Romania-UJIR prelucrează datele pe care le furnizați, în conformitate cu atribuţiile legale conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date în condiţii care să asigure securitatea tehnică a acestora.
  • Informaţiile furnizate de dumneavoastră se prelucrează, după caz, prin mijloace automate şi/sau manuale şi furnizarea acestor informații reprezintă consimţământul dumneavoastră expres şi neechivoc ca datele personale care vă privesc să fie folosite de operator în scopul informării și soluționării solicitărilor dumneavoastră. Vă informăm că UJIR nu prelucrează datele dumneavoastră pentru crearea de profiluri.

În cazul în care doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie şterse din baza de date a UJIR sau în cazul în care doriţi să vă exercitaţi drepturile în legătură cu protecţia datelor personale, puteţi face o cerere în acest sens pe adresa contact@magazincritic.ro