PROIECTE ORGANIZAȚIE PUBLICAȚII AFILIATE PUBLICITATE ȘTIRI

GORJUL.ONLINE este al doilea ziar online afiliat la UNIUNEA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA!

Astăzi, 06.01 2023colegii noștri de la GORJUL.ONLINE au semnat contractul de afiliere la UNIUNEA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA, departament al organizației internaționale EURO EDUCATION FEDERATION. După prima revistă de cultură din Canada, Poezii pentru sufletul meuGORJUL.ONLINE este al doilea ziar online afiliat la organizația noastră. Conform statutului de organizare și funcționare UJIR, publicația amintită are toate drepturile de care beneficiază membrii afiliați EEF.

În numele echipei noastre, vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile.

Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 07.01.2023, publicația GORJUL.ONLINE va beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației și de a participa la toate proiectele federației. În nădejdea unui viitor cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!

ujir
UNIUNEA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA
http://ujir.euroeducation.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *